Я просто %рє#єю!!!

Причому не так з двох малолітніх імбецилок, як з коментів (що в ютубі, що на fb).

Ті дві 3.1415926....-зди валять на червоне, а потім, замість добігти до другої сторони попред стоячий бус, валять через всю полосу назад ще й роздумують «може то за ручки взятися...» Щоб @ука в морзі гламурніше виглядати!

А в наших доблесних коментаторів зразу починається срач який херовий водій. Причому в половини з них якась х-ня з очима, бо вони всерйоз вважають, що світлофор не працював в той час як на відео видно зелене світло для автомобілів весь час.

В другої половини повна відсутність відчуття швидкості: «90» «50». Та їхні телефони і мозги збирали б на зупинці навіть якби 30 було!!! 50 км/год — це світовий рекорд швидкості не велосипеді. Пересічний велосипедист їде зі швидкістю 10-15 км/год. Порівняйте картинку з тим, що ви бачите, коли їдете на велосипеді і всі питання відпадуть: водій їх прекрасно бачив і їхав «накатом» (10 км/год — потолок!), щоб пропустити тих дуреп, але ні секунди не сподівався, що вони ломануться назад.

А на-на-най-коронніший аргумент по імбецильності, який я побачив: «на пішохода екзамен здавати не треба, а на водія треба, тому з пішохода нічого вимагати не можна». Це ПІЗДЄЦ З ПІЗДЄЦІВ!!!! А якщо хтось правознавства не вчив, то йому можна красти/вбивати/ґвалтувати??? Маразм....

«треба було гальмувати швидше...». Треба було не матюкатися, а вийти і монтіровкою від%уярити!

«бідні дітки синяки будуть мати». А то що водій міг атак серця дістати і вмерти на місці — пох!

І пам’ятайте: виховувати дітей — марна справа — все одно вони будуть брати приклад з вас. Тому просто не робіть (а також не говоріть і не пишіть) дурниць і все у вас буде добре